Home

Vasas kubala akadémia tulajdonosa

A Vasas Kubala Akadémia a korábbi Vasas Akadémia elnevezésével jött létre 2011. december 9-én, amikor felvette a legendás labdarúgó, Kubala László nevét. A Vasas Kubala Akadémia 6-19 éves gyerekeket képez két helyszínen, Pasaréten és Angyalföldön. A leendő labdarúgó növendékek szigorú kiválasztási rendszeren mennek keresztül Húsz év alatt építette fel saját informatikai cégét a Vasas Kubala Akadémia új tulajdonosa, aki az utánpótlás-nevelésben is a tudatos építkezést célozná meg.Nagy Miklós évtizedek óta futballozik, húsz éves vállalatvezetői tapasztalata mellett ez is segítette, amikor kevesebb mint két hét alatt világította át az Akadémiát a felvásárlás előtt A Vasas Kubala Akadémia weboldala cookie-kat (sütiket) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak a felhasználó oldallátogatási szokásairól és hozzájárulnak egyes szolgáltatások teljes körű működéséhez A Vasas Kubala Akadémia tulajdonosával, Nagy Miklóssal készített interjút a Nemzeti Sport a mai számában

Vasas Kubala Akadémia - Wikipédi

Amikor másfél éve Nagy Miklós megvásárolta az Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonrészét, már akkor is hosszú távra tervezett, és most a Vasas FC-nél is hasonlóan képzeli el a. Az új tulajdonosok tehát Nagy György, sikeres vállalkozó (79%) és Nagy Miklós (20%), a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa és ügyvezető igazgatója , míg a fennmaradó 1 százalék továbbra is az anyaegyesületnél marad. A tulajdonosváltással egy időben a Vasas Futball Kft. taggyűlése Nagy Miklóst választotta meg a Vasas FC.

Az utánpótlás-futball nem üzleti kérdés 24

A Vasas SC közvetítésével Jámbor János értékesítette többségi tulajdonrészét, így a jövőben Nagy György Vasas-kötődésű nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik tovább a Vasas felnőtt labdarúgását - adta hírül az NB II-es klub honlapja.. Jámbor János döntését követően a Vasas SC. A Vasas SC közvetítésével Jámbor János értékesítette többségi tulajdonrészét, így a jövőben Nagy György, Vasas-kötődésű nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik tovább a Vasas felnőtt labdarúgását December elején, a Monor-Vasas mérkőzésről készült helyszíni riportunkban két fontos információt is jeleztünk a Vasassal kapcsolatban.Az egyik, hogy nyárra csúszik az új stadion átadása, a másik, hogy a felnőtt csapatnak új tulajdonosa lehet, mégpedig Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa Elhangzott, hogy Matyi Dezső kivonulása után a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa, György Tamás lehet a PMFC új tulajdonosa, de Vancsa nem tudja, hogy a pécsi szerepvállalás mennyiben érintené az akadémiát, és esetleg néhány fiatal játékos távozását. A Jámbor János, Vancsa Miklós páros erősen gondolkozik, hogy.

Vasas Kubala László Akadémia Forrás: vkla.hu/Ádám Kriszti Dióhéjban az akadémiáról A 2007 óta működő Vasas Kubala Akadémia a 2011-ben 100 éves jubileumát ünneplő, budapesti Vasas Sport Club labdarúgó-utánpótlás nevelésével foglalkozik, és 2011. december 9-én vette fel Kubala László nevét A Vasas SC közvetítésével Jámbor János értékesítette többségi tulajdonrészét, így a jövőben Nagy György, Vasas-kötődésű nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik tovább a Vasas felnőttlabdarúgását - írja a klub hivatalos honlapja - Hogyan értékeli a Vasas Kubala Akadémiánál eltöltött egy évét, mit tart a legfontosabb eredménynek? - Abban a helyzetben, amelyben tavaly nyáron átvettem az akadémia működtetését, a rövid távú cél nem lehetett más, mint stabil alapok lerakása - válaszolta lapunk kérdésére Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa. - Belépésem előtt két héttel.

Díszvendégeket fogadhatott Polgár-Veres Árpád, a Vasas SC sportszakmai elnökhelyettese, valamint Rabatin József, a Vasas Kubala Akadémia korábbi ügyvezetője, tulajdonosa csütörtök késő délután.Barcelonából érkezett Magyarországra Kubala László fia, Ladislao Kubala, valamint unokája László Kubala Fava, Czibor Zoltán két lánya, Írisz és Elizabeth, valamint ifjabb. Látványosan előretörtek a Vasas Kubala Akadémia csapatai az utánpótlás labdarúgó-bajnokságokban. Az előző évadban a középmezőnyhöz tartoztak, mostanra viszont U19-es és U16-os együttesük az aranyért küzd, és U17-ben sem elérhetetlen a dobogó. Ráadásul az alsóbb korosztályokban, U13-ban és U12-ben is remekelnek az angyalföldi gyerekek. Az M4 Sporton látható.

VASAS - Kubala Akadémia Akarni, küzdeni, játszan

Vasas FC - A Vasas Kubala Akadémia tulajdonosával, Nagy

Tulajdonosváltás történt a Vasas Kubala Akadémiát működtető Vasas Akadémia Kft-nél, így az akadémia marad a Fáy utcában, hivatalosan is együttműködve Vasas: tulajdonosváltás a futballklub élén - hivatalos. 2019-12-20 13:54:38. A Vasas SC közvetítésével Jámbor János értékesítette többségi tulajdonrészét, így a jövőben Nagy György, Vasas-kötődésű nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik tovább a Vasas. A Vasasról mostanában a NB II-es felnőttegyüttes igazolásai, Feczesin vagy Radó szerződtetése miatt esik a legtöbb szó, pedig úgy gondolom, a korosztályos csapataink teljesítményéről is érdemes beszélni - mondja Nagy Miklós, a felnőttcsapat sportigazgatója, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa

Hivatalos: Tulajdonosváltáson esett át a Vasas Goal

A Vasas Futball Club Kft. május közepén jelentette be, hogy megszüntette partnerségét a Vasas Kubala Akadémiát működtető Vasas Akadémia Kft.-vel. Ekkor úgy tűnt, hogy a tulajdonossal, György Tamással nem sikerül megállapodnia klubnak, aki a hírek szerint Siófokra költöztette volna az akadémiát Ezért kellett edzőt cserélni - a Vasas új tulajdonosa a csapat megújulásáról. Olyan edzőben gondolkodtunk, aki ismeri a fiatal mezőnyt - hangsúlyozta Nagy Miklós, a Vasas FC társtulajdonos sportigazgatója. Az angyalföldi focicsapathoz december végén érkezett szakember az edzőváltás mellett a Vasas Kubala.

A Vasas anyaegyesületének május 14-ei tájékoztatása szerint a Vasas Futball Club Kft. (amelynek 99 százalékos többségi tulajdonosa a Pannonbau-Budapest Kft. - Jámbor János) és a Vasas Kubala Akadémiát működtető Vasas Akadémia Kft. (89százalékos többségi tulajdonos: György Tamás) az elmúlt évek partnersége után a szezon végével megszüntette az. Nagy György vállalkozó, a sportlövőszövetség elnöke és Nagy Miklós, a Vasas Kubala László Akadémia többségi tulajdonosa megvásárolta Jámbor János tulajdonrészét Olyan edzőben gondolkodtunk, aki ismeri a fiatal mezőnyt - hangsúlyozta Nagy Miklós, a Vasas FC társtulajdonos sportigazgatója. Az angyalföldi focicsapathoz december végén érkezett szakember az edzőváltás mellett a Vasas Kubala Akadémiáról és a klub jövőjéről is beszélt a DIGI Sport napindító műsorában Hogy mi a magyar futball legnagyobb értéke jelenleg, György Tamás, a Kubala Akadémia tulajdonosa azt mondja kisebb töprengés után: a gyerekek. Egyszer már működött György szerint, ha a húszas években apportálni lehetett a magyar futballba a külföldi tudást, akkor most sem szabad szégyenkezni ezt megtenni Vasas Kubala Akadémia, Budapest, Hungary. 6,534 likes · 1,180 talking about this · 850 were here. A Vasas Kubala Akadémia a budapesti Vasas Sport Club labdarúgó utánpótlás nevelésével foglalkozik, a..

Kiderült: egy ismert magyar nagyvállalkozó alatt zakatol

Eladták a Vasast, nagy tervekkel kezd munkába az új

 1. A Vasas anyaegyesületének hétfői tájékoztatása szerint a Vasas Futball Club Kft. (amelynek 99 százalékos többségi tulajdonosa a Pannonbau-Budapest Kft. - Jámbor János) és a Vasas Kubala Akadémiát működtető Vasas Akadémia Kft
 2. Ez egy hosszú folyamat, ahogy Jámbor úr is mondta az elmúlt 5 évben a Vasas Kubala Akadémia nem termelt ki a felnőtt csapat számára játékost és ez nagy baj. Ezen próbálok a legjobb tudásom szerint változtatni, de az elkövetkező 1-2 évben ne várjatok ebben érdemi változást, hiszen attól, hogy most új tulajdonos.
 3. U9-es korosztályunk ma délelőtt az UTE vendége volt. #hajravasas #vasaskubalaakademia #vasas #vkla #vklau

Új tulajdonosok a Vasas FC élén! - VASAS F

Vasas Kubala Akadémia, Budapest, Hungary. 6,560 likes · 1,154 talking about this · 900 were here. A Vasas Kubala Akadémia a budapesti Vasas Sport Club labdarúgó utánpótlás nevelésével foglalkozik, a.. Ezután Rabatin József, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa, valamint az Integrációs Program megálmodója mondott beszédet, amelyben fontos dologként említette meg azt a kapcsolatot, amelyet a klub a mozgássérült fiatalokkal épített ki

A Vasasnál télen volt tulajdonosváltás, hiszen Jámbor János értékesítette többségi tulajdonrészét, így a jövőben Nagy György Vasas-kötődésű nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik a klub felnőtt labdarúgását Vasas FC honlapja. A Wikimédia Commons tartalmaz Vasas FC témájú médiaállományokat. A Vasas FC vagy röviden Vasas nagy múltú magyar élvonalbeli labdarúgócsapat Budapest XIII. kerületéből. Története során hat alkalommal nyert magyar bajnoki címet, négy alkalommal pedig kupagyőztes volt OTP Bank Liga NB I. 21. forduló - MLSZ adatban

U9 UTE - Vasas Kubala Akadémia. Vasas Kubala Akadémia. March 27 Nagy Miklós a Vasas Kubala Akadémia új tulajdonosa. Ha az üzletember nem segített volna, akkor a Vasas fiataljainak Siófokra kellett volna menniük. 2018.07.13. 11:00 . labdarúgás Vasas . 2018. június 27. Új edző a Vasasnál . Kis Károly irányítja a másodosztályú Vasas labdarúgócsapatát a Merkantil Bank Liga július végén. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Tavaly decemberi hír, hogy a Vasas Futball Kft.-ben Jámbor János érdekeltségébe tartozó Pannonbau Kft. 99 százalékos tulajdonrészét Nagy György, sikeres vállalkozó (79 százalék) és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia tulajdonosa és ügyvezető igazgatója (20 százalék) vásárolták meg, a további 1 százalék pedig. Magyar futball akadémia. Magyar Futball Akadémia, Budapest, Hungary. 3.4K likes.A Magyar Futball Akadémia hivatalos Facebook oldala Az új létesítmény, amely reményeink szerint 2014 végére el is készülhet, nem csak a Budapest Honvéd és a Magyar Futball Akadémia jelenlegi fiatal labdarúgóinak ad majd helyet, de lehetővé teszi azt is, hogy még több csapatnyi helyi gyereket is.

VASAS - Kubala Akadémia Akarni, küzdeni, játszan . VASAS SC-csoport) sporttevékenységgel, valamint építéssel és ingatlanüzemeltetéssel foglalkoznak. 14) A VASAS SC és a VASAS-Pasarét 50-50 százalékos üzletrész tulajdonosa a Vasas Akadémia Kft.-nek Az egykori védő játszhatott a Vasasban is 2001 és 2003 között, ahonnan másfél szezonra éppen Békéscsabára igazolt. Profi játékos pályafutása végén ismét a Vasashoz került, hiszen a Kubala Akadémia utánpótlás trénere lehetett, majd a Maglódi TC, a Dorogi FC és az FC Ajka vezetőedzőjeként dolgozott Mellettük a Vasas Kubala László Akadémia korosztályos egyesülete és a házigazda MLSZ Pest Megyei Igazgatóságának válogatottja lép majd pályára. A rendezvény 8.30 perckor kezdődik, a szervezők minden futballszurkolót és sportbarátot szeretettel várnak a helyszínre Most a Vasas Kubala Akadémia honlapjára ír sinkovicsgabis riportokat és az egyik könnyed, szórakoztató jellegű magazin olvasóit is megörvendezteti élményszámba menő beszámolóival. A mérkőzés hátralévő 60 percében (plusz a szünet) sikerült vele végig a Vasasról beszélgetnem A Vasas SC közvetítésével Jámbor János néhány napja értékesítette többségi tulajdonrészét a klubban, így a jövőben Nagy György, Vasas-kötődésű nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik tovább a Vasas felnőtt labdarúgását

A klub tulajdonosa, John Marshall egyébként pár napja ünnepelte születésnapját, ennek alkalmából a játékosok is köszöntötték. Az 1998-as születésű kapus, Lőrincz Péter az elmúlt két szezont az NB III-ban szereplő Csepel csapatában töltött. Fiatalabb korában megfordult a BVSC, a REAC és a Vasas Kubala Akadémia. Két városi terepjáró és egy egyterű autó ütközött. A kár jelentős viszont súlyos szem. sérülés nem történt. Úgy tudjuk az egyik vétlen sofőr a Kubala Akadémia korábbi tulajdonosa, Nagy Miklós, aki jelenleg az NBII-ben játszó Vasas ügyvezető igazgató, aki egyszemélyben klubigazgató is Az utolsó forduló előtt a Videoton FC U14-es csapata két ponttal előzte meg a tabellán a Puskás Akadémiát, mellyel egész szezonban hatalmas csatát vívott a bajnoki címért. Csütörtök délután a Vidi felnőtt bajnokcsapata együtt edzett a 14 éves fiatalokkal, szombat délelőtt pedig közel 150 szurkoló látogatott ki a mindent eldöntő Vasas Kubala Akadémia elleni. 1. Debreceni Labdarúgó Akadémia 2. Illés Akadémia 3. Magyar Futball Akadémia 4. Sándor Károly Labdarúgó Akadémia 5. Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia 6. Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia 7. Vasas Kubala Akadémia 8. UTE 9. Bozsik József Labdarúgó Akadémia 10.Békéscsabai Előre 1912 SE 11.Ferencvárosi Torna Cl

Új tulajdonosok a Vasasnál - NB2

A Vasas Kubala Akadémia jövő pénteken avatja fel Kubala László szobrát. A három válogatottban is szerepelt, a valaha volt legjobb Barcelona-játékosnak is megválasztott legendára a Nou Camp előtt már 2009 óta szoborral emlékeznek A fináléban a felcsúti Puskás Akadémia csapata győzött, a második helyen a szombathelyi Illés Lurkó, a harmadikon a Vasas Kubala Akadémia végzett. A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia együttese az előkelő ötödik helyet szerezte meg, míg az OMTK-ULE 1913 a tizenkettedik lett Hajni Soós fent van a Facebookon Új többségi tulajdonosa lett a Vasasnak. 2019-12-20 Hírek. A Vasas SC közvetítésével Jámbor János értékesítette többségi tulajdonrészét, így a jövőben Nagy György, Vasas-kötődésű nagyvállalkozó és Nagy Miklós, a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa közösen működtetik tovább a Vasas felnőtt. Vasasból majdnem több van, mint CEU-ból, mert van a Vasas FC, a Vasas SC és a Vasas Kubala Akadémia. A három Vasas nem egyfelé húz, de annyira nem, hogy a a tulajdonosok közötti belső háborúk miatt most úgy néz ki, hogy a Vasas focista utánpótlásnevelése mégsem Angyalföldön lenne, hanem Siófokon vagy a XII. kerületben A Puskás mellett a Vasas Kubala Akadémián is megfordult Papp. Jöjjön el a 2019-es év egyik legizgalmasabb KKV-eseményére! Több mint 50 előadó és panelbeszélgetés-résztvevő 5 szekcióban

Vasas Hírek - Új tulajdonosok a Vasas FC élén

A Vasas és az új tulajdonos - NB2

A Vasas Kubala Akadémia a Vasas Sport Club labdarúgó utánpótlás nevelésével foglalkozik és 2011. december 9-én vette fel Kubala László nevét. Az akadémiai rendszer elsősorban az élsportra fókuszál, elitképzést valósít meg, de a gyerekek élethosszig tartó sportolására való nevelését is nagyon fontos feladatnak. Ferencvárosi TC (labdarúgás) Ez a szócikk a Ferencvárosi TC labdarúgócsapatáról szól. Hasonló címmel lásd még: Ferencvárosi TC (egyértelműsítő lap). A Ferencvárosi Torna Club, vagy röviden FTC budapesti sportegyesület és labdarúgócsapat Budapest IX. kerületében. Erkölcs, Erő, Egyetértés, Mi akkor is győzünk.

Video: Angyalföldi megmentője lesz a PMFC-nek? Rangad

Békéscsaba 1912 Előre Sportegyesület hivatalos weboldala. Felkészülési program 2021/2022. nyá 4. szám alatt található, jól megközelíthető, de mégis csendes helyen. Egy kis sziget, ahol feltöltődhetsz A 2007 óta működő Vasas Kubala Akadémia a hamarosan 110 éves jubileumát ünneplő, budapesti Vasas Sport Club labdarúgó utánpótlás nevelésével foglalkozik és 2011. december 9-én vette fel Kubala László nevét Az eredmények azonban egészen biztosan nem rövid távon fognak megjönni Az államilag elismert futballakadémiák közös értekezletet tartottak 2020.04.24. 11:30 Az eseményen Nagy Miklós akadémiai igazgató képviselte a Vasas Kubala Akadémiá Futballakadémiák fiatalok nélkül 2017-12-19 22:27 A Puskás Akadémia kegyesen eltekint. Megegyezett egymással a Vasas és Jámbor János, aki visszatér a klubhoz, amely ingyen biztosítja a Fáy utcában található létesítmények használatát a focicsapatnak, és a következő évtől évi 50 millióval támogatja a gárda működtetését Vasas Kubala Akadémia (Vasas Akadémia Kft.) H-1139 Budapest, Fáy utca 58. Telefon: +3620/378-48-80. E-mail: info@vkla.h ; 2,038 Likes, 4 Comments - Toth Bence (@tothbenc.e) on Instagram: Digi Sport Reggeli Start vendege voltam reggel. Szeretek idejarni beszelgetni Szombathy Palihoz ; DIGI Sport, Reggeli Start - Balogh Csaba

A Kölyökliga 7. és 8. fordulóját a Vasas Kubala Labdarúgó Akadémia rendezte. A BLSE U8-as és U9-es korosztálya is megnyerte mindkét meccsét és 8 forduló után továbbra is veretlenek maradtak! Gratulálunk a srácoknak és edzőjüknek, Csengő Lajosnak! Csapatkép: Tovább a cikkhez.. Tehát a Budapest Honvéd-MFA, a DVSC-DLA, az ETO FC Győr, az FTC, az Illés Akadémia-Haladás, az MTK Budapest, a Puskás Akadémia és a Vasas Kubala Akadémia továbbra is jórészt egymás ellen küldheti harcba legjobb fiataljait Scribd es red social de lectura y publicación más importante del mundo

Kiprich majdnem elaludt, mégis minden büntetőjét berúgt

Balmazújváros Város Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Gy.I.K. Keresés Taglista Csoportok Regisztráció Profil Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned Belépé Az NSO vasárnapra úgy értesült, hogy a PMFC új tulajdonosa a Hungast közétkeztetési céget vezető György Tamás lehet, akinek korábban már volt köze a magyar futballhoz: tulajdonos volt a Kubala Akadémiában (Vasas utánpótlás-akadémiája, 2018-ban adta el) és június végén szállt ki a szintén NB II-es Siófok csapatából. Szeretettel köszöntjük Önt Magyarország szívében, Pest Megye déli zugában. Budapesttől mintegy órányi autóútra - a 4. sz. fűútvonalon, Cegléd és Szolnok között - található ez a természeti kincsekben, látnivalókban és programokban gazdag település A klub többségi tulajdonosa, Jámbor János már nem volt ennyire visszafogott, amikor Oenning jövője került szóba A Vasas többségi tulajdonosa biztos a dologban. Azt még nem tudja, mikor jelentik ezt be hivatalosan is. A Vasasnál biztosan lesz edzőváltás, mint ahogy a többi klubnál is - mondta Jámbor

A Vasas FC vagy röviden Vasas nagy múltú magyar élvonalbeli labdarúgócsapat Budapest XIII. kerületéből. Története során hat alkalommal nyert magyar bajnoki címet, négy alkalommal pedig kupagyőztes volt. A magyar labdarúgócsapatok élvonalbeli mérkőzései alapján számított eredményességi listán az 5. helyet tudhatja magáénak.[1] Jelenleg a másodosztályban szerepel Cimkék: Vasas, OTP Bank Liga, HÍD Akvizíciós Zrt, Vasas Futball Kft, HunGast, Kubala Akadémia, Alfredo Demiani. 1. Mutat:. Download Eduardo Asquerino - La Verdad Por La Mentira Comediail.festrere.store › Posts. ám a a Vasas Futball Kft. tulajdonosa nem az Alfredo Demiani által László Markovits - Wikipedia. Nagyot fordult a világ néhány nap alatt, a Szlovákia elleni 2:0-s idegenbeli vereséget egy Horvátország elleni, bravúros 2:1-es győzelem követte a Groupama Arénában. A történelmi sikert és a két meccs közötti differenciát a Vasas Kubala Akadémia videóelemzőjével, Áder Andrással elemezzük. A műsorvezető Imre Lőrinc

Vasas Kubala Akadémia 2007 - Viadukt SE Biatorbágy (6:0

A Vasas SC elnöke, Markovits László a Sport TV Mai helyzet című műsorában őszintén beszélt arról, miért nem képes egy labdarúgóklub működését megoldani, és hogy pár nap múlva eldőlhet a focicsapat sorsa Máthé Botond vezető fizioterapeutaként dolgozott a szlovák FC DAC 1904 és az akkor még élvonalbeli Szombathelyi-Swietelsky Haladás VSE klubjánál, az U21-es magyar válogatott sport rehabilitációját menedzselte, jelenleg pedig a Vasas Kubala Akadémia fiataljaiért dolgozik ; t a kelkáposzta vagy a hajdina A majdnem 19 éves Marko a Vasas Kubala Akadémia növendéke, és nagy reménysége csapatunknak. Sajnálatos módon, az edzőtábor számára hamarabb ért véget, egy tréning során elszakadt a keresztszalagja, azonban klubunk így is szerette volna játékoskeretében tudni Markot, hisz' fontos számunkra, hogy fiatal tehetséges. Focifesztivál on pályára lépő FC Barcelona és az Espanyol öregfiúk labdarúgócsapatának játékosai szombaton megkoszorúzták Kubala László szobrát a Vasas Fáy utcai sporttelepén. Az ünnepségen részt vett Carlos Kubala, a kiváló labdarúgó fia, továbbá ott voltak a Vasas Kubala Labdarúgó Akadémia (VLKA), valamint a. Hungary's football grounds, clubs, matches. The Hungarian National Team, international cup matches of Hungarian clubs, Hungarian cup matches. Photos, data, history.

Vasas: tulajdonosváltás a klub élén - hivatalos - NS

Labdarúgás: számvetés a Vasas Kubala Akadémia elmúlt egy

 1. dez egyrészt egyezik a saját gondolataimmal, másrészt a munkámmal talán én is segíthetem.
 2. A budapesti Farkasok, a Wolves 16 éves tehetségét, a Vasas Kubala Akadémiájának egykori focistáját, Fullajtár-Horváth Gergőt mutatja be az AmericanFootballInternational portál, aki tehetségének betudhatóan ösztöndíjat kapott és a Fork Union Military Academy (FUMA) csapatában fog játszani West Virginiában. Noha a.
 3. Tényleg nem sértésből (a klub tulajdonosa sem tartja annak), de a magyar labdarúgás legendájának a nevét ma sem fogom leírni a felcsútiakkal kapcsolatban, ahogy az elmúlt 7 évben egyszer sem tettem meg, még a hivatalosnak számító bajnoki beharangozóban sem. Vagy Felcsút, vagy Akadémia, vagy PAFC. Erről ennyi elég is.
 4. Vasas-Paks 3-1 Haladás-Puskás Akadémia 1-5 Bp. Honvéd-DVSC 1-3 A mérkőzést Felcsúton, a Pancho Arénában rendezik meg. Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Videoton-Ferencváros összecsapás a labdarúgó NB I 7. fordulójából. Tartsanak velünk

Tulajdonosváltás a Vasasnál - hivatalos bejelentés

 1. A Vasas Futball Club Kft. május közepén jelentette be, hogy megszüntette partnerségét a Vasas Kubala Akadémiát működtető Vasas Akadémia Kft.-vel. Ekkor úgy tűnt, hogy a tulajdonossal, György Tamással nem sikerül megállapodnia a klubnak, aki a hírek szerint Siófokra költöztette volna az akadémiát
 2. - György Tamás tulajdonossal is beszéltem, aki a Vasas Kubala Akadémia többségi tulajdonosa egyben. Akkor került szóba, hogy a Siófok és az akadémia szakmai vezetője is lennék, ami már olyan motivációt jelentett, hogy legyőzte a maradás érzését
 3. A klubot négy és fél éve a csődtől, teljes összeomlástól megmentő üzletember, a Vasas Kubala Akadémia korábbi tulajdonosa, György Tamás bejelentette, a koronavírus okozta gazdasági környezetben változásokat óhajt eszközölni a játékosok jövedelmével kapcsolatban
 4. Házon belül kelt el a Vasas futballcsapata 2019.12.21. 09:36 Nagy György vállalkozó, a sportlövőszövetség elnöke és Nagy Miklós, a Vasas Kubala László Akadémia többségi tulajdonosa megvásárolta Jámbor János tulajdonrészét
 5. Vasas Hírek - Kubala László fia és barcelonai vendégek az
 6. Labdarúgás: élmezőnybe törtek a Vasas csapatai a
 7. Siófokon folytathatja tevékenységét a Vasas Kubala Akadémi
Homokfocival bővült a Vasas Kubala Akadémia palettája

Index - Futball - Futball - NB II

 1. A dán élvonalba került a Vasas Kubala Akadémia 16 éves
 2. A szülők megnyugodhatnak a Vasasnál 24
 3. A 1 Autó Tulajdonosa
 4. 07:00 - Tulajváltás a Vasasnál - Hungary Spor
 5. Vasas SC - Nemzeti Sport Onlin
 6. Labdarúgás: előretörtek a Vasas csapatai a korosztályos
U13 Dunakanyar SE - Vasas Kubala Akadémia felkészülési1 éves a Vasas Kubala AkadémiaTASK SIKÉR U9 torna ZOLTEK - Vasas Kubala Akadémia FáyVASAS - Kubala Akadémia | Akarni, küzdeni, játszaniU17 - Komódi László újra a Vasas Kubala AkadémiánU15, U14, U12NB I-es csapatét is lehagyta a Vasas ajánlata az Izraelből