Home

Magán névjegykártya

Névjegykártya készítés online. Tervezd meg saját, egyedi névjegykártyádat! Prémium minőségű nyomtatás, gyors kiszállítás az ország egész területén. 46 kategória, 1500 igényes grafika, 5000 elégedett ügyfél. Kattints és kezd el Mind a magán-, mind a hivatalos névjegykártya pontosabbá teszi a verbális kommunikációnkat, kizárja a téveszthetőséget. Bemutatkozáskor az alárendelt adja át névjegyét, ezt a fölérendeltnek illik viszonoznia. Nálunk az átvett névjegykártyát megnézzük, esetleg reagálhatunk is rá

Névjegykártya szerkesztő onlin

A magán- és a céges névjegykártya ma már eggyé vált. Ezért szót kell ejtenünk a cég logójának elhelyezéséről is. A vállalat nevét és emblémáját a bal felső sarokba szokás tenni. Fontos, hogy a logó megfelelő méretben kerüljön a névjegykártyára ˇ A magán névjegykártya saját (jó vagy rossz) ízlésünket követi. A hivatalos névjegykártyával szemben azonban vannak követelmények. Mérete 9 cm x 5 cm. Nem jó, ha nagyobb, mert akkor a szabványosított névjegytartókban nem tárolható, és nem jó, ha sokkal kisebb, mert akkor elsődleges és egyetlen funkciója, tudniillik.

rentIT - Névjegykártyá

Névjegykártya készí­tés otthon képernyőképekkel: Lépj be a Canva-ba, majd a felső keresősávba írd be, hogy névjegykártya. A legördülő lehetősége között kattints a névjegykártya opcióra, vagy üss Enter-t Névjegykártya (címkék: magán, fogorvos) EN | DE Mindenre nyomunk, ami nem mozog! Névjegykártya készítés digitális, ofszet és szita technológiával nyomdai referencia munka. (Címkék: magán, fogorvos) Hasonlót szeretne? Keressen fel minket! Telefon (06-1) 898-2937, 898-2597, 898-3519, 898-3450. Az első benyomás mind a magán, mind az üzleti életben meghatározóan befolyásolhatja a további együttműködés sikerességét. Nem is gondolnánk, mennyi minden hatással lehet a rólunk kialakított kép formálásában. Apróságnak tűnhet, de egy megnyerő névjegykártya jelentősen növelheti esélyeinket Ugyanakkor célszerű nem keverni a vállalkozói és a magán bevételeidet és kiadásaidat, így érdemes párhuzamosan kezelni őket. Ha viszont nem választottad az alanyi adómentesség et, a nyilvántartásba vételt követő 15 napon belül kötelező legalább egy belföldi vállalkozói bankszámla nyitása Az egységesség jegyében a névjegykártya magán hordozza az arculati elemeket: színvilágban, betűtípusban, stílusban szorosan illeszkedik hozzá. Ha nincsen még kialakult arculatod, akkor is segítünk, ötleteinkkel hozzájárulunk, hogy minél igényesebb legyen a névjegykártyád

Névjegykártya tervezése. Vállaljuk egyedi, magán-, vagy cégarculatba illeszkedő névjegykártyák dizájntervezését. Levélpapír, boríték, dosszié tervezése. Igény szerint megtervezzük a teljeskörű cégarculatba illeszkedő levélpapír, boríték, dosszié dizájnját is. CD-DVD borító vagy lemezfelület tervezés A névjegykártya a viselkedéstechnikai elemek egyike. Kiegészítő elem. Tájékoztató jellegű segédeszköz. Az alárendelt adja először. a rendezvények szakmai és protokolláris lebonyolítása egyre nagyobb szerepet kap magán és hivatalos kapcsolatokban, az élet minden területén. Ezért szükséges, hogy megtanuljuk a hazai. A névjegykártya tartalmi elemei. A névjegy tartalmát tekintve a következők megjelenítése ajánlott: • Név - elő és utónév • Valamely cég • Rang, beosztás • Telefonszám, fax • Logó, színvilág • Tudományos fokozat • E-mail cím Mi az, amit nem illik hivatalos névjegyen feltüntetni: • Magán telefonszám. Névjegykártya készítés digitális, ofszet és szita technológiával nyomdai referencia munka. (Címkék: magán, autó, sofőr, szállítás, repülő, yacht.

Magán Parkoló tábla - Egyéb táblák | www

A névjegykártya egy cég vagy egy magán vállalkozó arcát képezi, ezért annak létrehozását a legnagyobb felelősséggel kell megközelíteni. Természetesen létrehozhatod a Paint-ban, de tudod, mi lesz az eredmény. Jobb, ha speciális programokat használunk névjegykártyák létrehozásához. Róluk szólnak ezek a cikkek. A fizetett szoftverek és a szabad szoftverek. Névjegykártya készítés . Vállaljuk céges vagy magán jellegű névjegykártyák egyedi, személyre szabott tervezését, kivitelését. Mondja el elképzelését, mi megtervezünk néhány mintát amiből választhat és 1 munkanap alatt elkészítjük saját névjegykártyáját • Magán névjegykártya: Erre általában a családi és utónevünket, címünket, telefonszámunkat, esetleg ha közöset készítetünk a házastársunkkal, akkor mindkettőnk ezen adatai. • Céges névjegykártya: Erre a teljes nevünk, beosztásunk, munkahelyünk neve, címe, telefonszámunk, faxszám, e-mail címünk és általában. Hivatalos névjegykártya családi és utónév beosztás megjelölése a munkahely címe jobb alsó sarokban telefon, fax, honlap-, email-cím embléma, logo, jelvény Magán névjegykártya családi és utónevet tartalmaz Magán névjegykártya családi és utónév, valamint tudományos fokozat Magán névjegykártya családi és utónév.

A magán névjegykártyának nincsenek formai követelményei: saját ízlésünk, színvilágunk szerint alakítható. Ezzel szemben a hivatalos névjegynek szigorú formai követelményeknek kell megfeleljen: Méret: 9 cm x 5cm, ennél nagyobb a szabványosított névjegykártya tartóban nem tárolhat Rendezvényszervezés, Party Service, catering, vállalati rendezvények szervezése, céges rendezvények szervezése, magán rendezvények szervezése, esküvőszervezés, esküvői rendezvényszervező Névjegykártya. Hotel Laroba 8226 Alsóörs Füredi út 42. térkép. Kirchner László ügyvezető (irányítási feladatok Egyedi névjegykártya tervezés egyoldalas vagy kétoldalas kivitelben különböző gramm súlyú papírokra. Céges-, magán meghívók, esküvői-, rendezvény meghívók egyedi tervezése, kivitelezése Névjegykártya tartó egyedi grafikával. Többféle névjegykártya tartót kínálunk neked, amelyet teljes mértékben ízlésednek megfelelően alakíthatsz! Ezüst fém felületére bármilyen szöveget, képet, logót rányomunk, amit szeretnél - persze a legjobban kedvenc kutyusok képével mutat :) A fém névjegykártya tartó mindig.

Referenciák – Ablaktherm Kft

Kis csoportunk tagjai gazdaságinformatikát és kereskedelem & marketinget tanultak. 6 éve készítünk különböző arculatokat, logókat és weboldalakat kisebb nagyobb cégek számára vagy magán személyeknek is. Oda figyelünk arra, hogy online konkurencia elemzést végezzünk a SEO optimalizálás előtt. Amit nyújtunk A névjegy és a névjegyhasználat A névjegykártya az emberek közötti hivatalos érintkezés segédeszköze: megkönnyíti a tájékoztatást, tájékozódást a másik személyt illetően, gördülékenyebbé teszi a hivatalos és személyes kapcsolatokat, illetve bizonyos szigorúan meghatározott esetekben helyettesítheti a személyes találkozást a protokoll szabályai szerint Jelenleg készülök egy magánnévjegykártya készítésére, ahová szintén ezt a címet fogom megadni, mert - bármilyen nevetséges is és nem tűnik komolynak - ezt a címet nem tervezem megváltoztatni. A szolgáltatótól kapott emaillel ugyanaz a probléma, mint a céges email-el (tehát ha váltok, akkor az is változik), arról. De tudta, hogy a névjegykártya magán célokra is felhasználható. Könnyen megtervezheti névjegykártyáját saját számítógépén! Az Easyprint FreeDesign eszköz megkönnyíti a névjegykártya online tervezését. Használhatja saját dizájnját, adaptálja vállalata dizájnját, vagy felhasználhatja a számos ingyenes sablonunk.

Fontos, hogy illeszkedjen a cég tevékenységéhez, más névjegykártya kell egy bank vezetőjének és más egy játszóház alkalmazottjának. Legyen olvasható. Célszerű külön névjegykártyát készíttetni magán és üzleti célra. Fontos, hogy egyedi legyen, ne keverjenek össze mással Magán Nyomozó ig.tok kicsi névjegykártyás. Fogyasztói ár 3220 Ft. Ár / kg. / Áraink bruttó árak, tartalmazzák a 27% Áfa-t /. Cikkszám : 49/33. Termék leírás. Valódi marhabőrből készült igazolványtok.Kívül kis méretű címer jelvénnyel, Magánnynomozó felirattal, 3 db névjegykártya tartó amibe 6 db kártya. Termékről. A mai névjegykártyák ősét elsőként Kínában látogatójegyként használták, amely méretében is tükrözte tulajdonosa hatalmasságát. Ma már nemcsak hivatalos, protokolláris, hanem magán-névjegykártyát is használunk. A névjegy egyfajta reprezentációs eszköz, a szolgáltatási szektorban.

A személyiség egyik, a magán-, az üzleti- és közéletben egyaránt elfogadott, nagy múltra visszatekintő megnyilvánulási formája a névjegykártya. Szigorúan az írásjelek által hordozott információkon kívül számos más jegyet is hordoz, kommunikál, - sokszor tulajdonosát megelőzve Névjegykártya nyomtatás Az első benyomás nagyon fontos, mely talán az üzleti életben még inkább igaz. Lényeges, hogy hogyan viselkedünk, hogyan vagyunk felöltözve, de még az is, hogy mit nyújtunk át a jövendőbeli ügyfélnek, partnernek, ha egy névjegykártya átadására kerül a sor Erre épül a névjegykártya megjelenése. Tükröznie kell a cégünket, tevékenységünket. Mind a grafikában, színvilágában, mind az alkalmazott betűtípusokban vagy magán a hordozó felületen minket hirdet. Például a megszokottól eltérő, vastagabb papírra nyomtatott névjegykártya erőt, stabilitást sugall Hama 50562 Laminálógép 1 db Conrad. Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez Cerka Papír Írószer Irodatechnika és Grafikai Stúdió. Veresegyház, Fő u. 78. Tel: (28)-384-60

Névjegykártya, meghívó, digitális nyomda 20. kerület. 1991-ben alakult meg digitális nyomdánk a 20. kerületben, 1997 óta működünk Kft-ként. Teljes körű nyomdai szolgáltatásokkal várjuk megrendelőinket, a tervezéstől a kivitelezésig. Pesterzsébeti digitális nyomdánk bárki rendelkezésére áll, ahol névjegykártyát. A Bélyegzőstúdió 2000-ben alakult Kecskeméten, mint nyomdaipari vállalkozás. Kezdetben a bélyegző és névjegykártya készítéssel foglalkoztunk, ami mellett fokozatosan tért nyert egy teljes körű gravírozási szolgáltatás is, mind magán személyek, mind pedig céges megrendelőink irányába. Gravírozást vállalunk: ékszerekre, használati tárgyakra, palackozott. A névjegykártya sok mindent elárul. Ezért marad a névjegy még mindig versenyben a digitális világban. Egy kis kemény papír, ami azonkívül, hogy magán hordozza a nevünkön kívül az elérhetőségeinket, gondosan megtervezett dizájnjával azonnal kiválthatja másokban a személyiségünkről alkotott pozitív benyomásokat

Névjegykártya készítés Digi-Print Nyomda Budapes

  1. Névjegykártya méret szabványok, európai és amerikai. magán a nyomdagépen, vagy a stancolással egyszerre. Szórólapok perforálása. A perforálás a már megnyomtatott papír bizonyos helyeinek szaggatott késsel való beütése, átlyukasztása. Ezzel elősegíthetjük a papír kitépését, például egy napló sarkán
  2. 314 db névjegykártya tartó - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj egyszerűen és biztonságosan, vagy hirdesd meg eladó termékeidet
  3. dent feltüntetni, ami az adott vállalkozásra jellemző. Az üzleti névjegykártyán szerepelnie kell a névnek, beosztásnak, telefonszámnak, céges e-mail címnek, céges weboldalnak és a logónak
  4. Proaktív álláskeresés III. - CV-névjegykártya. Sokszor tanácsolom egy-egy álláskeresőnek, hogy a szakmai tapasztalataihoz illő rendezvényeken jelenjen meg nyomtatott CV-vel, magánnévjeggyel és híresztelje, hogy állást keres. Egy ilyen rendezvényen azonnal személyesen találkozhatsz szakmai vezetőkkel, szakértőkkel, a.
  5. Weboldal készítés és arculattervezés, marketing illetve honlapkészítés, keresőoptimalizálás és névjegykártya, logó készítés - online marketing vagy reklámanyagok, reklám grafika, kereső marketing, médi

A névjegykárty

  1. tájára alakítjuk ki. Amennyiben
  2. t partnercégeinknek átfogó nyomtatási szolgáltatásokat kínálunk.
  3. denkit elbűvölne, sőt sikerülne megszereznie a legfinomabb fogások receptjeit is
  4. Névjegykártya design. Megtervezzük, hogy nézne ki a logó egy névjegykártyán, vagy akár magán a terméken. Egyedi névjegykártyákat tervezünk, melyet ügyfeleid nem fognak elfelejteni! 03. Bannerek. Oldalsávra, sliderre, landing page-re vagy akár Facebook borítóképnek. 04
  5. imális várakozással, magas színvonalon legyenek ellátva és a legapróbb kérdésükre is választ kaphassanak

Rácz Dental - Fogorvosi magánrendelő. Dr. med. dent. Rácz Kerstin & Rácz Zoltán. Magán fogorvosi rendelőnket 2004 május 1- én nyitottuk meg Veresegyházon, amely Budapestről is könnyen megközelíthető Aktuális és akciós ajánlatok. Vásárlás előtt végezzen ár-összehasonlítást az ÁrGép-en

NÉVJEGYKÁRTYA, NÉVJEGYKÁRTYA RENDELÉS - Webnyomda

A Napfény vendégház egy rendkívül színvonalas, közkedvelt magán-szálláshely Hajdúszoboszlón. A vendégház nagy befogadóképességével két különálló házzal és az udvarában található turista nevezetességgel, a hajdúszoboszlói tájházzal várja vendégeit. Tartalma: - logó, névjegykártya, levélpapír, céges. KÉPESLAP Lepje meg szeretteit saját képeslappal vagy üdvözlőkártyával, amelyre kedvenc képeit, családi fotóit nyomtatjuk! Mindehhez csupán a fotót/fotókat kell eljuttatnia hozzánk. Képeslap - A6 méret, egyik oldalon a fotó szerepel, hátoldalán postai címzés. A képeslap 8-asával rendelhető 125 forintos darabáron. Üdvözlőkártya - A6 méret (hajtott), a kártya. Weboldalunk sütiket használ a jobb felhasználói élmény nyújtása érdekében. A süti információi az Ön számítógépén tárolódnak és segítenek felismerni, ha visszatér oldalunkra, valamint abban, hogy megtudjuk, mely oldalaink a legérdekesebbek, leghasznosabbak

Névjegykárty

Céges és magán Responsive weboldalak készítése a mai elvárásoknak megfelelően mobileszközökre optimalizálva. 2014 évi statisztikák szerint az internetet böngészők 74 százaléka 1,2 Billió ember okostelefont vagy tabletet használ a böngészéshez Magán órák keretében. Kiadványszerkesztés. Egy vállalkozás, cég megítélésében fontos szerepet játszik, milyen a külső megjelenése megrendelői, partnerei felé. Egy ízlésesen megszerkesztett névjegykártya, egy diszkrét, de figyelemfelkeltő szórólap, egy informatív prospektus konkrét anyagi előnyöket hoz!. A viselkedés eszköz a normális emberi kapcsolatok kialakításában mind a magán-, mind a hivatali életben, amelyet két csoport határoz meg: A névjegykártya használata az egyik legfontosabb kellék a mai üzleti világ protokolljában. Megvan a használatának kultúrája, helye, és ideje A plakát napjaink elterjedt reklámeszköze, mely lehet üzleti, politikai, vagy magán célból. Plakát nyomtatás és poszter nyomtatás MÁR 1 db l! Plakát és poszter nyomtatás bel és kültérre egyaránt Nyomdánkban vállaljuk nagyformátumú fekete-fehér és színes plakátok, poszterek, fotók nyomtatását rövid határidővel Forrás Magán és Társas Vállalkozások Adózási, Pénzügyi és Ügyviteli Feladatait Ellátó Bt. nyomdaipar Békéscsaba prospektus Békéscsaba ofszetnyomtatás Békéscsaba szórólap Békéscsaba névjegykártya Békéscsaba adóügy Békéscsaba grafika Békéscsaba plakát Békéscsaba nyomdai kivitelezés Békéscsaba.

Névjegykártya nyomtatás, készítés gyorsan - Budapest

Mosóczi Réka. Grafikus, webdesigner, honlapkészítóő. Nem ismerek még egy ilyen jó grafikai érzékkel rendelkező személyt, mint a Réka. Pixelpontosságra állítja be a képeket és az egyéb design elemeket. Frusztrálja ha valami nincs a helyén, akkor is, ha csak egy tizedmilliméter különbség van. Vele nem tudsz gányoltatni. Kartontermék Békéscsaba kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget 2019-10-02. Aki üzleti kapcsolatokat akar építeni, új ügyfeleket, vásárlókat szerezni, hírt adni magáról a szakmában, annak a névjegykártyákról sem szabad megfeledkeznie. Hiába a digitális fejlődés, az okostelefonok térhódítása, a névjegykártya készítésnek még mindig, napjainkban is van létjogosultsága. Bővebben Névjegykártya Magán- és hivatalos Reklámhordozó? Rangkórság Idegen nyelv ű kártya Hogyan adom át? Hogyan szerepel helyettem? A névjegy zHivatalos névjegy Cég neve NÉV KERESZTNÉV beosztás Tel. Cím E-mail web Névjegykártya - helyettem zA név oldalán, lehetőleg a jobb fels ő sarokban, rövidítéseket használunk

Névjegy QR kód generáto

Több mint tíz éves hazai és angliai oktatási tapasztalattal rendelkezem, mind csoportos (nyelviskolai) mind magán órák tartása terén. Külföldi tapasztalataimnak is köszönhetően, gyakorlati, használható nyelvtudást tudok biztosítani a tanulók számára, az egyéni igényekhez igazodva. 14 éves kor fölött várom a tanulni vágyókat, kezdőtől a felsőfokú szintig Matrica. Napjainkban úgy tűnik, hogy a szórólapokkal szemben sokkal jobban kedvelt eszköz az öntapadós vinyl matrica (kültéri), vagy a papír alapú matrica, melyek talán a legolcsóbb és legmobilabb reklámhordozók eszköz, de nagy méretben figyelemfelhívók is.. A különböző alapanyagra és különböző formára vágott matricák előnye a szórólapokkal szemben, hogy.

Ingyenes névjegykártya készí­tő program - Online

Találatok Bélyegző készítés XIV. Kerület, Zugló, Budapest keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Kérjen árajánlatot Budapest közelében található bélyegző készítés területen dolgozó válallkozásoktól. Ingyenes, személyre szabott árajánlatok kérés CEWE Magyarország Kft. - 1135 Budapest, Béke u. 21-29. Nyitva tartás - H-P: 08.30-16.30 Telefon: +36-20-372-0011 halasi.istvan@cewe-nyomda.h Üdv! Takarításban,vendéglátásban hosszú ideje dolgozok. Szorgalmas,megbízható vagyok aki munkajat 100 százalékosan végzi el. Emelett imádok vasalni. Azt is nagyon szivesen vállalom ha valakinek ez nehézséget okoz. Takarítani hazáknál,illetve szállodába es magán klinikán dolgoztam. Rendszerető ember vagyok Keressenek bátra Univerzális vagyok az adóbevallásban (legyen szó magán vagy őstermelői adóbevallásról). A diploma munka vagy dolgozat elkészítése és szerkesztése sem okoz gondot. E-titkárnő, asszisztens, menedzsment. Dolgoztam informatikai szakértőként is. Értek névjegykártya, önéletrajz oklevél, dokumentumok. szerkesztéshez A névjegyek általános szabványos mérete 90 mm x 50 mm. Kevés a hely, így sok ciráda nem fér rá, a betűkiemelésekkel is csak óvatosan szabad bánni, nehogy egy bazári szórólap legyen belőle. Mivel minden nem fér rá, ami egy CV-re, a blogger azt javasolja, hogy csak a legfontosabbakat írja rá: a tanulmányait, eddigi.

Névjegykártya, magán , fogorvos, nyomtatás, készítés

A FORZEN-t temérdek választható sablonnal láttuk el, melyet kedvedre formálhatsz egyedi igényeid szerint. A FORZEN alkalmas többek között egyszerű és nagyszerű névjegykártya-, szórólap-, poszter-, Facebook borítókép és bejegyzés-, Instagram bejegyzés-, önéletrajz-, de póló tervezésére is. Szerkessz könnyedén és. QR-kódos névjegykártya-tervező, ingyen 2011-01-29 23:53:06 - 132 - Szoftver - Mesant. Digitalizálódó világunkban talán a névjegykártya az utolsó, ami még őrzi hagyományos, analóg formáját. Az átállás legegyszerűbb módja lehet egy kódábra használata Navigáljon oda Névjegykártya mentése. Kapcsolat. United Car Rental Hungary 1st Rent Kft. 1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. Földszint 63. sz. üzlet (LURDY HÁZ ÜZLETKÖZPONT) Telefonszám: +36 1 283 8683 Mobilszám: +36 30 996 2300 tartósbérlet magán-cégaut. Névjegykártya mentése. Üzenetküldés-----Név * E-mail * Telefonszám. Üzenet * Elküld. Fogászatunk szolgáltatásai. Diagnosztika Fogpótlások Szájsebészet Konzerváló eljárások Esztétikai fogászat Paradontológia. Fogorvosi rendelőnkről. Munkatársa Névjegykártya tervezése. Vállaljuk egyedi, magán-, vagy cégarculatba illeszkedő névjegykártyák dizájntervezését. Levélpapír, boríték, dosszié tervezése Manapság nélkülözhetetlen, hogy a modern cégekben a munkatársak rendelkezzenek a munkakörük ellátásához szükséges, feladataikat segítő informatikai.

Go Print - Mammut

Kezdőoldal - nevjegykartya

Bármilyen betegség, rendellenes működés alakul ki testünk bármelyik pontján, - mely lehet magán a hajas fejbőrön is - az a hajas fejbőr működésének és ezzel együtt külső megjelenésének a megváltozásával is jár. Így alakulhat ki az, hogy a fejbőrünk viszket, Névjegykártya nyomtatás. Magán viseli tevékenységed lényegi és tartalmi jegyeit, és ami a sikeres tervezés végeztével kizárólagos tulajdonoddá válik. A jó logó sokszor hosszas ötletelés, rajzolások sorozata, melyet interaktív folyamatban fejlesztünk - együtt - tökélyre Kardiológia. Ismerkedjen meg szakrendeléseinkkel az Erzsébet Fürdő Gyógyászati -és Szűrőközpontban, mely Magyarország egyik legátfogóbb szolgáltatását nyújtó magán-egészségügyi intézménye KexDesign weboldal készítés, arculattervezés Siófok - amikor egy névjegykártya eldöntheti az üzletet! Weboldal készítés Siófok - H-8600 Siófok, Fő tér 9. fsz.12. +36-30/67-77-224. info@kexdesign.h kiadványszerkesztés másolás nyomtatás fénymásolás pálinkacímke gyorsmásolás digitális nyomda könyv címke újság névjegy oklevél emléklap boroscímke névjegykártya grafika számítógépes grafika borosüveg címke meghívó üdvözlőlap belépőjegy jegy oklevél készítés egyedi boroscímke esküvői meghívó borgrafika ültetőkártya gyorsnyomda borcímke pálinkás.

Nyomda és grafikai stúdió - Copy Guru - 100% TOPmagyar házi, kisüzemi, kézműves söralátét / hungarianFree névjegykártya készítő program — a speciálisKép méretezése - ingyenes online kép átméretező programKÉPESLAP, ÜDVÖZLŐKÁRTYA, MEGHÍVÓ KÉSZÍTÉS

Céges, magán vagy akár előadók részére prezentációk igényes megalkotása. Webdesign, szórólap, névjegykártya és egyéb nyomdai anyagok elkészítése grafikus partneremmel. Projektmenedzsment avagy: komplexitás a hatékonyság elérésért Ha külföldi partner is van, akkor több névjegykártya is van, minden nyelven. Magán névjegy: az ember egyéniségére jellemző, színek, rajzok, mindenképp tartalmazza a nevet, végzettséget, tudományos fokozatot, elérhetőséget Mix névjegy: egyben van a magán és hivatali, bal felső sarokban embléma, középr Az Internet elterjedésével már nem elég egy céglogó és egy névjegykártya, szükség van bizalmat keltő, modern megjelenésű weboldalakra is. A termékcsomagolásokról, prospektusokról, szórólapokról, könyvborítókról nem is beszélve. Vállalkozóként lesznek magán a tervezésen és grafikai kivitelezésen kívül más.